Office building renovation in Burgos

(Spain-2012)
2nd Prize
Competition: Project design, development and layout

Introduction

This competition was a collaboration between with Paloma Fernandez, Oscar Liebana and me as an Architect. The project was set as a Building rehabilitation of the “Tesorería de la Seguridad Social” in Burgos, Spain. We worked together on the initial concepts with the tight program, creating the definition of the different spaces and the relation between them as well as the facade to the entrance situation with the park. We won a second prize thanks to the solution we provided with the backyard and the skylight.

Panels

Competition Burgos - Tesorería de la Seguridad Social
Competition Burgos - Tesorería de la Seguridad Social
Competition Burgos - Tesorería de la Seguridad Social